Vejen til et bedre sexliv

Mange mænd opdager på et tidspunkt i livet, at viriliteten tager af eller svigter. Det er en meget ubehagelig oplevelse for en person, der tidligere har været måske næsten for potent. For kvinder opstår manglende lyst til sex ofte i forbindelse med fødsler, eller hvis hun føler sig overset eller der er problemer i parforholdet. Problemer som måske lettest kunne være løst i dobbeltsengen.

  • Styrker potensen
  • Giver kvinden mere lyst
  • Forbedrer jeres sexliv

Nu er der udviklet to plastre, som kan opbygge mandens virilitet og kvindens lyst på en helt naturlig måde. Plastrene, Power Patch til mænd og Excitement Patch til kvinder er præpareret med ekstrakter fra urter, der gennem årtusinder har været kendt for at give mere energi og større sexlyst. Plastrene er lette at bruge. Man sætter dem på overarmen eller ryggen og skifter dem efter 24 timer – oftest efter et bad. Man bruger dem i perioder på 14 dage, hvor man skifter dem hver dag. Derefter kan man holde en pause på 14 dage – man kan også bruge plastrene heveranden dag. De kan placeres hvor som helst på kroppen.

Ingredienser: Damiana, Guarana, Gotu Kola, Ginseng, Fot-Ti and Saw Palmetto.

Udtalelser

Lysten kom tilbage

Jeg har ikke haft lyst til sex efter min sidste fødsel, men det har X-ite Excitement Patch nu ændret på. Efter en uge med plastret fik jeg den dejlige følelse tilbage, og vi kan nu atter hygge os. Vi er også begyndte at bruge X-ite Pleasure Gel, og den virker bare og gør samlivet endnu mere spændende, siger Irene 32.

Blev som en på 20 år

X-ite Power Patch har ændret mit liv. Da jeg havde brugt dem i under en uge, kunne jeg mærke, at der skete noget, fortæller Erik J, 50, fra SydFyn. - Efter et par uger følte jeg, at jeg var lige så viril, som da jeg var 20, og virkningen holder sig i flere måneder. Nu bruger jeg kun plastret med måneders mellemrum.

Blev som en på 20 år

I forbindelse med min overgangsalder mistede jeg fuldstændig lysten til sex, selv om min mand og jeg gennem 30 år havde haft et skønt samliv. Det var dybt frustrerende for os begge, og jeg savnede den tætte fysiske kontakt. Så læste jeg tilfældigt om X-ite plastrene, der kunne forbedre kvinders sexlyst. Jeg skyndte mig at bestille et testabonnement, og allerede efter de første uger mærkede jeg, at min lyst spirede igen. Jeg har nu brugt plastrene i næsten to år, og jeg har lige valgt at stoppe med dem. Jeg har ikke længere behov. Min lyst til og glæde ved sex er nu lige så stærk som for 25-30 år siden, måske større, og jeg føler mig igen som rigtig kvinde. Anne H. 53.


JA TAK. Det må jeg prøve, så send mig gerne en velkomstpakke med X-ite plastre (14 stk. plastre) for kun 29,50 kr. + porto og eksp. 49,- kr. Med velkomstpakken følger et abonnement (28 stk. plastre), det koster 378,75 kr. hver 6. uge. Jeg har 14 dages fortrydelsesret og kan frit opsige abonnementet.
Jeg er minimum 18 år har læst og accepterer medlemsbetingelserne .